„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju
Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
Operacja mająca na celu zwiększenie mocy przetwórczych
przedsiębiorstwa poprzez wprowadzenie innowacyjnych maszyn oraz inwestycji obejmującej przeciwdziałanie zmianom klimatu współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów
rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
W wyniku realizacji operacji zostaną zdrożone innowacje produktowe, procesowe oraz technologiczne, które wpłyną na wzrost wydajności pracy oraz konkurencyjności produktowej firmy Diaspolis Sp. z o.o.
S.k.
Mąka lniana uzyskiwana jest poprzez mielenie ziaren lnu. Nasiona lnu zawierają wiele cennych składników i dzięki temu mają one szerokie zastosowanie nie tylko w przemyśle spożywczym, ale i kosmetycznym. Mąka lniana bezglutenowa to produkt naturalny, bez sztucznych dodatków, konserwantów i aromatów. To produkt idealny dla osób na diecie bezglutenowej i tych, które mają kłopoty z układem trawiennym.
Mąka lniana bezglutenowa zawiera:
Witaminy A, E i witaminy z grupy B.
Składniki mineralne – żelazo, magnez, cynk i miedź.
Kwasy tłuszczowe, które zapobiegają miażdżycy.
Mąka lniana ma szerokie zastosowanie w przemyśle cukierniczym i piekarniczym. Jako producent gwarantujemy, że nasza mąka lniana bezglutenowa spełnia najwyższe wymagania. Zaopatrujemy klientów hurtowych i detalicznych. Zapewniamy atrakcyjne ceny.
Mąka lniana
Nasza strona korzysta z plików cookies. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Więcej informacji
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.